Als je uit je comfortzone stapt, werk je het natuurlijke scheppingsproces tegen

Vanuit het perspectief dat gelijke energieën elkaar aantrekken, kun je geen oplossing creëren als je gefocust bent op het probleem. Die hebben namelijk een heel verschillende energie/trilling/frequentie.

Met andere woorden, als je iets wilt creëren waar jij je prettig bij voelt, dan zul je eerst dat prettige gevoel moeten ervaren. Die energie, dat gevoel zijn. Erin baden als het ware. Zoveel mogelijk.

Als je dat doet, dan komt er steeds meer naar je toe, dat past bij dat gevoel. En dan kan zich ook iets tastbaars, iets fysieks manifesteren, wat zo voelt.

Als het uit je comfortzone stappen vervelend voelt of moeilijk of eng, dan is dát wat je gaat creëren met die beweging. Meer ervaringen die moeilijk of eng of vervelend voelen. Dan werk je het creëren van iets fijns en moois juist tegen.

Ín onze comfortzone (de naam zegt het al) voelt het lekker, comfortabel, tevreden.
Als je fijne dingen voor jezelf wilt creëren, blijf dan vooral ín je comfortzone. En maak die zo groot en heerlijk mogelijk. Want daar ligt het passende gevoel en alle inspiratie en wijsheid om heerlijke ervaringen en fysieke dingen te creëren waar je je écht goed bij voelt.