De kunst van het toelaten

De basis van ons bestaan is pure positieve energie. Het is wat we in essentie zijn én het is de drijvende kracht achter alle creatie.

Ieder moment van iedere dag stroomt deze pure positieve energie naar ons toe, door ons heen.
Als we ons daarvoor open stellen, het toelaten, ervoor kiezen om in die sfeer te leven, dan worden onze ervaringen steeds positiever.

Als we in de weerstand gaan zitten, bijvoorbeeld door te klagen of ons te richten op vervelende gebeurtenissen, dan knijp je jezelf af van de pure positieve energiestroom. En daardoor worden je ervaringen steeds minder prettig.

We kiezen zelf waar we onze aandacht op richten en wat we daardoor actief maken in ons eigen energieveld.

Hoe wakkerder je bent in datgene waar je aandacht aan besteedt en hoe bewuster je daarin kiest voor wat je wél wilt ervaren, hoe mooier en gemakkelijker je leven wordt.

Ik ervaar zelf dat dit zo werkt én dat het een leerproces is. Vooral omdat we in de loop van ons leven heel veel overtuigingen en patronen hebben ontwikkeld, die een ander verhaal vertellen én die veel weerstand op de weg gooien.

Ik vind het geweldig om dit proces van leven steeds verder uit te pluizen en te ervaren dat het leven zo ontzettend veel gemakkelijker, mooier en ontspannender kan zijn, dan wat ons door heel veel mensen wordt voorgehouden.

Als jij deze weg ook wilt gaan, en jouw leven in een positieve, ontspannen stroom wilt brengen, dan nodig ik je van harte uit om eens bij mijn aanbod te kijken. Wie weet staat jouw volgende stap er tussen.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie.