home button

. Zeven Ingrediënten voor een Ontspannen Leven

 
 
 

 

Mijn creatieve oase is voor mensen die iets anders nodig hebben.

Mensen die beseffen dat ze zichzelf te lang voorbij zijn gelopen, te veel op het pad van duwen, trekken en presteren zitten en dat er een wezenlijke verandering in hun leven nodig is. Ergens voelen ze dat het anders kan.

 

Ze zijn op zoek naar zachtheid, leven vanuit zichzelf en hun gevoel en ze beseffen dat er waardevolle lessen achter hun ziekte, overbelasting of andere ongewenste situatie verborgen liggen.

 

Ze verlangen naar innerlijke rust en vrijheid en willen graag een ontspannen en zacht stromend leven opbouwen. Met innerlijke ruimte, plezier en energie.

 

 

Ze beseffen ook dat ze het deze keer niet alleen kunnen, terwijl ze dat tot nu toe wel vaak gedaan hebben. Hulp vragen ligt niet zo in hun aard. Maar ze hebben nu iemand nodig die hun gids kan zijn in hun transformatie naar innerlijke rust en liefde.

 

 

Het zijn mensen die veel met hun hoofd werken, graag alles onder controle hebben en goed kunnen organiseren en analyseren. Ze hebben hun gevoelsleven verwaarloosd, doen nauwelijks nog leuke dingen voor zichzelf en staan dag en nacht voor anderen of het systeem klaar. Daardoor zijn ze zichzelf vergeten en is de balans in hun leven zoek geraakt.

 

Wat vind ik zelf eigenlijk leuk? Wat heb ík nodig? zijn vragen die ze al lang niet meer gesteld hebben en vaak ook niet meer kunnen beantwoorden. Kortom: ze zijn zichzelf kwijtgeraakt.

 

 

Herken jij jezelf (deels) in bovenstaande beschrijving?

En wil jij jouw verlangen naar innerlijke vrijheid en een zacht stromend leven omzetten in stappen om dat écht voor jezelf te creëren?

Meld je dan aan voor een van mijn programma 's of neem contact met mij op om uit te zoeken of ik de juiste persoon ben om jou te helpen.

 

 

Ik kan je helpen als jij je verlangen omschrijft als:

  • Ik wil graag meer ruimte geven aan mijn intuïtie en innerlijke wijsheid.

  • Ik wil graag leren om op de stroom van het leven te varen in plaats van alsmaar te blijven rennen.

  • Ik heb een wezenlijke verandering in mijn leven nodig, want mijn huidige weg loopt dood.

  • Ik heb behoefte aan verdieping

  • Ik zie mijn ziekte of overbelasting als een ontwikkelingskans, die ik wil aangaan.

  • Ik verlang naar innerlijke rust en ruimte en ben op zoek naar balans in mijn leven.

 

Oftewel: ik werk met mensen die vanuit hun hart en ziel willen leven.

En als jij dat ook wilt, neem dan contact met mij op of meld je aan voor een van mijn programma 's.

 

 

Wil jij deze prachtige ontwikkelingskans, die het leven jou biedt, met twee handen aangrijpen?

Laat mij je dan helpen om op een creatieve manier samen jouw weg te vinden naar een nieuw evenwicht tussen jouw innerlijke wereld en de buitenwereld, zodat je weer vrolijk huppelend en vol vertrouwen door het leven gaat. Zodat jij jouw natuurlijke zachtheid en intuïtieve kracht gaat eren en stopt met rennen, controleren en doorduwen.

 

 

Klik hier om meer te lezen over mijn aanpak.

quote-left

Aanvankelijk was ik wat sceptisch, maar in de loop van de behandeling ging ik het steeds prettiger vinden en zien dat mijn kunstzinnig werk een vertaalslag is van hoe ik mij voel.

M.v.A.

quote-right

 

quote-left

Het heeft me geholpen om weer bij mezelf te komen. Een evenwicht te vinden, terug te vinden in/na een zeer roerige periode in mijn leven.

W.R.

quote-right

 

quote-left

De therapie heeft een sterke werking op me gehad. Er kwam emotioneel van alles los wat ik een plek kon geven en los kon laten. Het heeft me rust gegeven.

J.H.

quote-right

 

quote-left

Ik vond het heel prettig dat je zelf meewerkt. Je geeft voldoende ruimte en stuurt op een positieve manier bij. Ik herkende me in de dingen die je had waargenomen in mijn werk en je voelde heel betrokken. 

J.H.

quote-right