home button

. Zeven Ingrediënten voor een Ontspannen Leven

 
 
 

 

Gratis online workshops

 

 

 

 

 


SoulFitness gaat over werken aan de balans tussen lichaam, ziel en geest met de ziel als uitgangspunt. Wij zijn spirituele wezens en we hebben een fysieke ervaring in deze wereld. Gek genoeg benaderen we het leven alsof het omgekeerd is. En zitten we vast in allerlei vaste paden en overtuigingen.

Met SoulFitness nodig ik je uit om naar binnen te kijken en contact te maken met wie je werkelijk bent. Om te gaan voelen en ervaren wat bij jou past, waar je werkelijk behoefte aan hebt.

Je zult daar ook jouw ingesleten patronen, overtuigingen, angsten, e.d. tegenkomen. En ook daar gaan we mee aan de slag. Stap voor stap. Want voorbij deze patronen en overtuigingen ligt de ruimte en de innerlijke vrijheid.

Het doorwerken en loslaten van dingen die jou beperken, geeft heel veel innerlijke rust en ruimte en brengt nieuwe mogelijkheden op je pad.

Met SoulFitness werken we in zachtheid en liefde aan het omvormen van de dingen die we niet meer nodig hebben. Dingen die ons tegenhouden om te doen wat bij ons past. Zodat dat waar we ten diepste naar verlangen naar buiten kan komen.

Jouw wijsheid zit van binnen en als je haar de kans geeft om jou de weg te wijzen, dan zul je een enorme innerlijke vrijheid gaan ervaren.

Op 17 en 31 mei 2019 heb ik twee online workshops SoulFitness gegeven.
Deze workshops zijn opgenomen en nu beschikbaar om thuis in je eigen tijd te volgen en kennis te maken met SoulFitness.


Aanmelden kan via deze link:
https://forms.aweber.com/form/86/1286404486.htm

 

Je krijgt na je aanmelding een mail met de verdere gegevens van de workshops.

 

Ik wens je een mooie ervaring!

 

P.S. Wil je meer SoulFitness, kijk dan eens bij het aanbod voor dit najaar

Meer informatie via deze link.