home button

. Zeven Ingrediënten voor een Ontspannen Leven

 
 
 

Vitaalkunst

Elske Hoen - kunstzinnig therapeut
Nienke van Hichtumstraat 20
6708 SE Wageningen


T 0317-412996

M 06-57251909
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Routebeschrijving naar mijn praktijk:

Met de auto vanaf de A12

Bij het eerste stoplicht in de bebouwde kom van Wageningen rechtsaf de Nijenoord Allee op. Dan bij het 3e stoplicht rechtsaf de Rijnsteeg in. Bij de T-splitsing linksaf de Rietveldlaan op. Tenslotte de derde straat linksaf de Nienke van Hichtumstraat in. Dit is min of meer in een bocht van de Rietveldlaan die naar rechts afbuigt. Je rijdt dan een woonerf op. Halverwege de straat is er links en rechts een parkeerterreintje. De ingang van de praktijk is aan de zijkant van het huis.
 

Met de auto vanaf de A50

Bij het eerste stoplicht in de bebouwde kom van Wageningen ga je rechtsaf de Diedenweg op. Bij het volgende stoplicht linksaf de Nijenoord Allee op. Dan bij het 3e stoplicht rechtsaf de Rijnsteeg in. Bij de T-splitsing linksaf de Rietveldlaan op. Tenslotte de derde straat linksaf de Nienke van Hichtumstraat in. Dit is min of meer in een bocht van de Rietveldlaan die naar rechts afbuigt. Je rijdt dan een woonerf op. Halverwege de straat is er links en rechts een parkeerterreintje. De ingang van de praktijk is aan de zijkant van het huis.

 

Met de auto vanaf Rhenen

Bij het eerste stoplicht in de bebouwde kom van Wageningen ga je linksaf de Kortenoord Allee op. Bij het eerstvolgende stoplicht rechtdoor de Rijnsteeg in. Bij de T-splitsing linksaf de Rietveldlaan op. Tenslotte de derde straat linksaf de Nienke van Hichtumstraat in. Dit is min of meer in een bocht van de Rietveldlaan die naar rechts afbuigt. Je rijdt dan een woonerf op. Halverwege de straat is er links en rechts een parkeerterreintje. De ingang van de praktijk is aan de zijkant van het huis.


Met het openbaar vervoer

Met de trein ga je naar station Ede-Wageningen. Aan de noordzijde van het station neem je buslijn 88 of 84, richting Wageningen. Deze stopt bij de Ooststeeg in Wageningen. Van daar is het ca. 10 minuten lopen naar mijn praktijk. Vanaf de bushalte loop je in noordelijke richting terug naar het stoplicht. Hier steek je recht over de Rijnsteeg in. Bij de T-splitsing linksaf de Rietveldlaan op. Tenslotte de derde straat linksaf de Nienke van Hichtumstraat in. Dit is min of meer in een bocht van de Rietveldlaan die naar rechts afbuigt. Je loopt dan een woonerf op. De ingang van de praktijk is aan de zijkant van het huis.